Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Augusztus végén adják át a támogatást Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2013. július 26.

Image Székesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztat minden érintettet, hogy a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak számára - a jogszabályban előírtak szerint - Erzsébet-utalványt biztosít.

Tovább...
 
WIFI A VONATON - EGYRE TÖBB SZERELVÉNYEN VAN NYÍLT HÁLÓZAT Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2013. július 23.

Image Már négyszáz internetezésre alkalmas járművet közlekedtet a MÁV, így naponta több mint negyvenezer azoknak az utasoknak a száma, akik ingyenesen használhatják a szolgáltatást. A bővítés folyamatos, az ötszázadik wifis kocsi várhatóan augusztustól áll majd az utazók rendelkezésére. Már a Balaton északi partján is találkozhatnak az utazók az ingyenes szolgáltatással. Pár hónapon belül, már a Fehérvárt közvetlenül érintő járatokon is sűrűbben találkozhatnak az utazók wifivel.

Tovább...
 
NAPKÖZBENI HŐSÉGRE KELL KÉSZÜLNI AZ KÖVETKEZŐ NAPOKBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2013. július 23.

Image A héten újra hőségriadó várható ugyanis a hét végére akár a 39 fokot is elérheti a délutáni hőmérséklet. A Belvárosban ezért ismét ismét vizet osztanak majd a járókelőknek. A szakemberek pedig nem győzik hangsúlyozni, a nagy melegben elengedhetetlen, hogy jobban odafigyeljünk szervezetünk jelzéseire.

Tovább...
 
KÖZSZEMLÉN AZ ÖREGHEGYI TERVEK A POLGÁRMESTERI HIVATALBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. július 22.

Image Közszemlén mutatják be Székesfehérvár Településszerkezeti Terve és Székesfehérvár Megyei Jogú Város külterületének, valamint egyes belterületi területrészeinek szabályozási terve és helyi építési szabályzata módosítását az Öreghegy kapcsolódó területére vonatkozóan.

Tovább...
 
MIKOR HASZNÁLHATÓ AZ USZODA A JUNIOR ÖTTUSA VILÁGBAJNOKSÁG ALATT? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. július 22.

Image A Csitáry G Emil Uszoda tájékoztatja a vendégeket, hogy a Junior Öttusa Világbajnokság ideje alatt a délelőtti órákban a verseny miatt nem használható a nagymedence. Csaknem 200 sportoló vesz részt a hétnapos programon július 25-e és július 31-e között. A verseny után az uszoda az augusztusi karbantartásig az 50 méteres medencével üzemel augusztus 4-én vasárnapig. Nyári felújítás utáni nyitás augusztus 26-án lesz.

Tovább...
 
KIHELYEZETT KORMÁNYÜLÉS AUGUSZTUS 19-ÉN SZÉKESFEHÉRVÁRON Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. július 22.

Image Kihelyezett kormányülés lesz augusztus 19-én Székesfehérváron; a városban Orbán Viktor miniszterelnök beszédet is mond nemzeti ünnepünk alkalmából – közölte a Miniszterelnöki Sajtóiroda és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala. A kormányfő és dr. Cser-Palkovics András polgármester a Nemzeti Emlékhelyen virágot helyeznek el Szent István király szarkofágjánál, majd 11 órakor beszédet mondanak a Városház térre szervezett ünnepélyes megemlékezésen. A kihelyezett kormányülésre a Polgármesteri Hivatalban kerül sor, az esemény első része a sajtó nyilvánossága előtt zajlik majd.

 
A VÉGÉHEZ ÉRT A VISSZA A JÖVŐBE! PROGRAM Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita   
2013. július 19.

Image Véget ért a TÁMOP-5.6.1.A-11/4-2011-0006 számú, „Vissza a jövőbe! - Pártfogoltak társadalmi integrációját segítő program Fejér megyében” című projekt. A program 60 fő pártfogó felügyelet alatt álló személy társadalmi reintegrációs esélyeit növelte az elmúlt 18 hónap során. A Vissza a jövőbe! a SZITI Szociális Egyesület és a Székesfehérvár és Környéke Közbiztonságáért Vagyonvédelmi Alapítvány konzorciumi partnerségében valósult meg.

Tovább...
 
A megyei kormányhivatal új főigazgatója: dr. Simon László Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2013. július 19.

Image A Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatójának dr. Simon Lászlót nevezte ki –  határozatlan időre – dr. Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter, dr. Galambos Dénes kormánymegbízott, a Fejér Megyei Kormányhivatal vezetője javaslatára. Dr. Simon László ezt megelőzően a Fejér Megyei Kormányhivatal igazgatójaként dolgozott, a korábbi években a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, megyei rendőrfőkapitány volt – összesen több mint negyedszázada dolgozik a közszférában.

Tovább...
 
Még a patikai vásárlók körében sem egyértelmű a gyógyszer fogalma Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. július 19.

Image A vény nélkül kapható gyógyszerek (OTC) hipermarketben vagy drogériában történő vásárlásának lehetőségével csak kevesen élnek, de nagy a tudatlanság a lakosság körében azzal kapcsolatban is, mi minősül egyáltalán gyógyszernek – többek között ezeket állapította meg a Szinapszis Kft. egy friss kutatásából, amelyet a cég a WEBBeteg.hu egészségportál megbízásából készített.

Tovább...
 
A Magyar Királyi 17. Honvéd Gyalogezredre emlékeztek Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. július 19.

Image Ünnepi műsorral és koszorúzással emlékeztek tegnap a Magyar Királyi 17. Honvéd Gyalogezredre a Zichy ligetben. A hősi halottak emlékművénél lezajlott ünnepséget Székesfehérvár Önkormányzata szervezte a Magyar Honvédség Összehaderőnemi Parancsnoksága, a Honvédség és Társadalom Baráti Kör, valamint a Krajczáros Alapítvány közreműködésével. Az eseményen felvonták a gyalogezred egykori csapatzászlajának hű mását, melyet Simon László és fia készíttettek a hősi halottak tiszteletére.

Tovább...
 
Újra nyitva az Alba Plaza Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. július 19.

Image Ismét megnyitotta kapuit az Alba Plaza. A bevásárlóközpontban július 15-én, hétfőn elektromos zárlat miatt váratlanul tűz ütött ki, az áramellátás teljesen megbénult. A hibát az elmúlt napokban elhárították, a Plaza tegnap délután ismét megnyitotta kapuit. Az alábbiakban olvashatják a bevásárlóközpont hivatalos közleményét.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 1418 1419 1420 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15599 - 15609 / 20485